Logo

Logo
Som un grup de suport "de mare a mare" amb assessores voluntàries i formades, amb actualització contínua, per la Federació catalana de grups de suport. Totes les nostres activitats són gratuïtes i obertes

dissabte, 26 de març del 2011

Xerrada de la Rosa Jové a Vic

Us deixem unes quantes fotos de la xerrada que aquesta mateixa tarda ha fet la Rosa Jové al Sucre, per a Mares de llet i l'Associació Atenció.
Volem agraïr a la Rosa que hagi compartit amb les famílies de Vic els seus coneixements, sentit comú, sentit de l'humor i humanitat.


Presentació de l'acte a càrrec de la Vicepresidenta de Mares de llet, Roser Jordà, la Regidora de la Dona i Salut, Gràcia Ferrer ,i la Regidora de Turisme, Dolors Pena. A l'esquerra, la Rosa Jové.






La taula de Mares de llet amb les nostres samarretes, punts de llibre, els llibres de la Rosa i, en primícia, la novetat "Ni rabietas ni conflictos"


La Rosa Jové començant la xerrada.


dimarts, 22 de març del 2011

Acte del Dia de la dona: Presentació "Donant pit de l'A a la Z"

Us deixem les fotos de l'acte del passat 19 de març a la Biblioteca Joan Triadú.


Els dibuixos que van fer a les escoles de Vic.



Presentació de l'acte per part de la regidora de l'Ajuntament de Vic Gràcia Ferrer, i la Presidenta de Mares de llet Laura López


L'Anna Obiols alletant a la feina, com una de les mares del seu conte



dilluns, 14 de març del 2011

Xerrada de Rosa Jové al març

Us esperem el proper dissabte 26 de març a la xerrada que farà Rosa Jové a Vic i que organiza Mares de llet junt amb l'Associació Atenció. Per a saber-ne més punxeu damunt de l'imatge amb el cartell.
 Tothom hi és convidat!!!

dissabte, 12 de març del 2011

Congrès de lactància 2011

Us deixem l'enllaç a la informació sobre el proper congrès de lactància materna de Fedalma, que aquest any se celebrarà a Castelldefels.
http://fedalma.org/congreso.php

dimecres, 9 de març del 2011

Concurs de fotografia sobre lactància

Com cada any el grup Nodrissa i l'Hospital de Dènia organitzen el Concurs de fptpgrafia i lactància.
Si teniu fotografies alusives al tema podeu enviar-les fins el 31 de març per a poder-hi participar.
Us deixem l'enllaç per a que pugueu consultar-ne les bases i la dotació dels diferents premis http://www.grupnodrissa.org/ConcursFotografic.htm

També us deixem la foto guanyadora a la categoria "Lactància i treball" de l'any 2006, que correspon a una mare del grup.

Podeu consultar les galeries de fotos amb premi aquí: http://www.grupnodrissa.org/fotos.htm

dimarts, 8 de març del 2011

Activitat del Dia de la dona

D'entre els actes que promou l'Ajuntament de Vic amb motiu del 8 de març, Dia de la dona, us volem recomanar l'activitat que aquest any coorganitza Mares de llet amb VicDones.
Divendres 18 de març, a les 18 hores a la Biblioteca Joan Triadú, en Subi i l'Anna Obiols presentaran i explicaran el seu conte "Donant pit de l'A a la Z". A més podreu veure l'exposició amb els dibuixos que els infants de les escoles de la ciutat han fet sobre el conte.

Podeu trobar-ne més informació a:
http://www.vic.cat/uploads/Banners1/doc-actes-2011_ok.pdf

dimarts, 1 de març del 2011

Imatges de la xerrada sobre massatge

Volem donar les gràcies a Marián Sánchez, presidenta d'AEMI, per la seva xerrada del passat 24 de febrer. Va ser tot un plaer escoltar-la i poder compartir una petita part dels seus coneixements.
Us deixem unes fotos de l'acte.