Logo

Logo
Som un grup de suport "de mare a mare" amb assessores voluntàries i formades, amb actualització contínua, per la Federació catalana de grups de suport. Totes les nostres activitats són gratuïtes i obertes

dijous, 10 de novembre del 2011

Divendres 11 de novembre ens entrevisten a Radio Taradelll

Dema divendres 11 de novembre, a partir de les 15 h, Marga Salom, la conductora del programa L'hora del xumet de Radio Taradell, entrevistara a Mares de llet. Podeu sintonitzar l'emissora al 106.7 de l'FM d'Osona.
Us deixem l'enllaç a Radio Taradell per si voleu escoltar el programa a través de la web http://radiotaradell.net/index2.php?p=inici


(En aquesta publicació no hi ha accents oberts per causa de problemes amb el programa del blog)

dimecres, 9 de novembre del 2011

Reportatge sobre el banc de llet i taula rodona

Us deixem l'enllaç a un programa que es va emetre aquesta mateixa setmana a la 2 de TVE. A partir del minut 33 podeu veure un petit reportatge sobre el Banc de llet de Catalunya, i tot seguit una taula rodona amb tres experts en lactància.

http://www.rtve.es/alacarta/videos/para-todos-la-2/para-todos-2-07-11-11/1243321/

dimarts, 8 de novembre del 2011

Actualització dels enllaços del blog

Els darrers dies hem afegit nous enllaços a l'apartat que us oferim a la dreta del blog.
D'una banda dos enllaços més de la web de l'Asociación Española de Pediatría: un amb les respostes a les preguntes més freqüents sobre lactància, l'altre amb el document de recomanacions per a la lactància en català.
D'altra banda, hem afegit l'enllaç al blog de l'assessora d'Alba lactància materna i IBCLC, Alba Padró. Sota el títol de "Som la llet", cada setmana publica interessants articles comentant diferents aspectes relacionats amb l'alletament, des dels més lúdics fins als més tècnics. Us el recomanem especialment.
Volem recordar-vos novament que entre els enllaços que us oferim hi ha el de la base de dades de medicaments compatibles amb la lactància. Aquesta base, que manté i actualitza l'Hospital de la Marina Alta de Dènia, permet consultar la compatibilitat amb la lactància tant de medicaments, com remeis de fitoteràpia, espècies, infusions, i tota mena de productes que les mares poden ingerir i que són susceptibles de passar a la llet.