Logo

Logo
Som un grup de suport "de mare a mare" amb assessores voluntàries i formades, amb actualització contínua, per la Federació catalana de grups de suport. Totes les nostres activitats són gratuïtes i obertes

diumenge, 25 de març del 2012

Mostra d'entitats 2012: Fira d'intercanvi de material infantil dissabte 31/3


Com en anys anteriors, estarem presents amb una parada a la Mostra d'entitats i músiques de Vic. Aquest any se celebrarà el dissabte 31 de març, paral·lelament al Mercat del Ram, al Passeig de Pep Ventura, a partir de les 10 del matí i fins a les 8 del vespre. Estarem al costat de l'associació Espai familiar La Caseta, amb la que també compartim l'espai de reunió a l'ETC.
També organitzem de nou una Fira d'intercanvi de material per a nens de 0 a 6 anys. Com l'any passat, serà benvinguda la roba, les joguines, els llibres, el material de puericultura, estris relacionats amb la lactància i l'alimentació complementària, portanadons...
Us expliquem les característiques de l'intercanvi:
-S'admet tot el material relacionat amb nens de 0 a 6 anys abans esmentat sempre que estigui en bon estat
-Per a tenir dret a participar en l'intercanvi cal pagar 1 euro que anirà destinat a mantenir les activitats de l'associació. 
-Podreu endur-vos qualsevol article que necessiteu d'entre els que hauran dut la resta de famílies. No cal que sigui del mateix tipus que heu portat (podeu dur roba i emportar-vos contes, per exemple)

-Només poden intercanviar els majors d'edat, o bé els menors acompanyats d'un adult
Com que el dia i l'hora habituals de reunió se solapen amb la Mostra, atendrem a la parada els dubtes de qualsevol mare que ens ho demani.

Us esperem a la Mostra el proper dissabte!!!


dimarts, 20 de març del 2012

La llet materna no provoca càries


Hem afegit un nou enllaç a la part dreta del nostre blog. Es tracta d'un article molt interessant sobre la càries i la lactància, publicat al blog del grup de suport valencià SINA, i signat per una odontòloga i una consultora IBCLC.
Us convidem a llegir-lo i a difondre'l per ajudar a desterrar falsos mites sobre l'alletament i la salut dental http://www.asociacionsina.org/2011/12/15/caries-del-biberon/

dimecres, 14 de març del 2012

Imatges de la xerrada del dia de la dona

Us deixem unes quantes imatges de la xerrada "Alletar i treballar" del passat 10 de març. .



dilluns, 5 de març del 2012

Treballar i alletar: xerrada amb motiu del dia de la dona

(il·lustració del llibre "Donant pit de l'A a la Z" d'Anna Obiols i Subi, de l'editorial Obstare)



Benvolgudes,



eperem que vingueu el proper dissabte 10 de març, a les 11 del matí, a la xerrada "Treballar i alletar",sobre Lactància i feina, que farem a Mares de llet amb motiu del dia de la dona. Com sempre, serà a l'Espai de Teatre i Cinema de Vic, al Passeig de la Generalitat número 46.

Parlarem sobre les dificultats que podem trobar-nos al moment d'haver-nos d'incorporar de nou a la feina segons el moment en què ho haguem de fer, sobre les pors que sorgeixen més sovint, les maneres de mantenir la lactància segons les característiques de cada família, etcètera.

En acabat, passarem a compartir casos pràctics. Per això volem convidar a totes les mares que han passat pel grup, i que ja han viscut aquest moment, a que vinguin a explicar-nos la seva experiència. El grup de suport funcionarà també amb normalitat per a totes aquelles mares que necessitin fer consultes.

Tothom hi serà benvingut. Us hi esperem!