Logo

Logo
Som un grup de suport "de mare a mare" amb assessores voluntàries i formades, amb actualització contínua, per la Federació catalana de grups de suport. Totes les nostres activitats són gratuïtes i obertes

dimarts, 17 de desembre del 2013

Última reunió del 2013




Demà dimecres farem l'última reunió de 2013; ens trobareu a l'ETC (Passeig de la Generalitat, 46 de Vic) entre les 3 i les 5 de la tarda. Us recordem que, com sempre, us seguirem atenent durant les vacances per telèfon (635 246 860) o correu electrònic (maresdellet@gmail.com)

Calendari de lactància 2014





A Mares de llet vam pensar que una bona iniciativa seria la de fer calendaris de sobretaula amb motius de lactància per a les consultes de pediatria de la comarca. Amb aquesta idea volem contribuir a la normalització de l'alletament a l'àmbit sanitari i també és una manera de donar difusió a la feina dels artistes participants.
Si us n'interessa algun exemplar per a vosaltres, per a regalar, o bé per a donar-lo al vostre centre de salut, els venem al grup de suport pràcticament a preu de cost, que són 3€.
Podeu passar a buscar-los en alguna de les reunions de dimecres o bé podeu escriure'ns i mirarem de quedar d'alguna altra manera. Us adjuntem l'enllaç a l'àlbum de Facebook on podeu veure com han quedat la portada i els 12 mesos, tots amb il·lustracions cedides per artistes vinculats d'alguna manera a la comarca, a la lactància o directament al grup de suport. Estem molt contentes del resultat que és una expressió de totes aquestes sensibilitats. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.760333683980222.1073741830.196784227001840&type=1
Recordeu també que al mes de gener (ja us informarem de la data) exposarem els dibuxos a l'ETC de Vic i que seguim tenint oberta la convocatòria per si algú vol aportar alguna obra sobre lactància per a l'expo encara que no hagi arribat a temps pel calendari. Si fos el cas, escriviu-nos al correu electrònic.
També volem donar-vos les gràcies per la difusió que vareu fer de la nostra crida per a trobar artistes que volguessin col·laborar desinteressadament en la sensibilització envers la lactància materna. El resultat, com podeu veure, ha estat un gran èxit.