Logo

Logo
Som un grup de suport "de mare a mare" amb assessores voluntàries i formades, amb actualització contínua, per la Federació catalana de grups de suport. Totes les nostres activitats són gratuïtes i obertes

dissabte, 26 de març del 2011

Xerrada de la Rosa Jové a Vic

Us deixem unes quantes fotos de la xerrada que aquesta mateixa tarda ha fet la Rosa Jové al Sucre, per a Mares de llet i l'Associació Atenció.
Volem agraïr a la Rosa que hagi compartit amb les famílies de Vic els seus coneixements, sentit comú, sentit de l'humor i humanitat.


Presentació de l'acte a càrrec de la Vicepresidenta de Mares de llet, Roser Jordà, la Regidora de la Dona i Salut, Gràcia Ferrer ,i la Regidora de Turisme, Dolors Pena. A l'esquerra, la Rosa Jové.






La taula de Mares de llet amb les nostres samarretes, punts de llibre, els llibres de la Rosa i, en primícia, la novetat "Ni rabietas ni conflictos"


La Rosa Jové començant la xerrada.


1 comentari:

  1. Felicitats!!!, una xerrada molt profitosa i interessant. Si més no serveix per reafirmar el que una fa i sovint la majoria no ho comparteix, com la lactància prolongada, dormir amb els fills....
    Moltes gràcies Rosa Jové, pel sentit de l'humor i com de didactiva va ser la xerrada.

    ResponElimina