Logo

Logo
Som un grup de suport "de mare a mare" amb assessores voluntàries i formades, amb actualització contínua, per la Federació catalana de grups de suport. Totes les nostres activitats són gratuïtes i obertes

dimarts, 9 de setembre del 2014

Reunions del curs 2014-15



Ara que ja han passat les vacances d'estiu, reprenem les reunions setmanals del grup de suport. Aquest curs tornem a repetir dia de reunió, els dimecres, però volem fer petits canvis per tal de poder atendre-us millor. El nou horari serà de 15 a 17,30 i el primer dia que ens trobarem, el dimecres 17 de setembre.
A partir d'ara la primera hora de reunió serà per a aquelles mares que vinguin per primera vegada i necessitin atenció exclusiva a causa d'algun problema. Aquestes reunions (que seran de 15 a 16 hores) s'hauran de pactar prèviament posant-se en contacte amb nosaltres per correu o telèfon.
La resta del temps de reunió el dedicarem a la dinàmica normal del grup de suport, resolent els vostres dubtes, compartint experiències...
Com cada any, programarem activitats excepcionals com ara xerrades, fires d'intercanvi, etc. de les que us n'anirem informant puntualment.
Us esperem a la primera reunió!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada