Logo

Logo
Som un grup de suport "de mare a mare" amb assessores voluntàries i formades, amb actualització contínua, per la Federació catalana de grups de suport. Totes les nostres activitats són gratuïtes i obertes

dimecres, 16 de febrer del 2011

Tenda Roja a Vic

Us copiem la informació que ens han fet arribar sobre aquest esdeveniment:

"Ens fa molta il-lusió presentar-vos la primera Tenda Roja que es durà a terme a Vic el divendres 25 de febrer a 2/4 de 6 de la tarda al Thau Ecosalut.




Des de fa uns anys s'estan realitzant Tendes Roges arreu del món. La Tenda Roja és un espai acollidor decorat de vermell com l'úter de la dona i en cercle, les dones compartim les nostres històries de part o els nostres desitjos de parir. Mentre una dona explica la seva vivència, la resta de dones del Cercle escoltem en silenci, amb comprensió, ens emocionem, riem o plorem. Compartir les nostres vivències, ens transforma i ens permet sanar, acceptar i celebrar els nostres parts.

Si una dona ho sent així, pot aportar unes fotos, imatges, escrit, una cançó...



Els beneficis de la Tenda Roja seran per Mares de Llet, una associació sense ànim de lucre, que dóna suport a la lactància materna.



Íria Roig i Glòria Pladevall, Doules.

Thau Ecosalut."

Per a poder assistir-hi cal reservar plaça i fer una aportació econòmica de 10€. Per a més informació: http://www.centrethau.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada