Logo

Logo
Som un grup de suport "de mare a mare" amb assessores voluntàries i formades, amb actualització contínua, per la Federació catalana de grups de suport. Totes les nostres activitats són gratuïtes i obertes

divendres, 11 de febrer del 2011

Tornar a la feina II: com hem de donar als nadons la llet que ens hem extret?

Continuem amb el tema de la darrera entrada. Avui us passem l'enllaç al document d'Alba lactància materna en el que s'expliquen les diferents tècniques per a administrar suplements de llet sense interferir en l'alletament.
Alguns nadons són capaços d'alternar la succió del pit amb la de tetines sense que es presentin problemes. En molts casos, però, les diferents tècniques que han d'aplicar per menjar d'una i altra manera acaben causant el que es coneix com a confusió del mugró, per la qual la lactància acaba abruptament abans del que mare i nadó desitgen.
Per a que això no passi podeu llegir el document de l'enllaç adjunt i triar quina de les diferents tècniques que s'hi expliquen és la que s'ajusta millor a la vostra situació (fins i tot es pot provar amb els biberons corrents amb lel mètode Kassing).
http://albalactanciamaterna.org/lactancia/tema-primero-la-verdadera-lactancia
Recordeu també que si el vostre nadó ja ha fet els sis mesos i heu començat la introducció de l'alimentació complementària, és preferible que aquesta se li doni quan la mare no hi és; així quan vosaltres torneu a casa podreu alletar-lo tan com demani i no és tan necessari extreure llet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada