Logo

Logo
Som un grup de suport "de mare a mare" amb assessores voluntàries i formades, amb actualització contínua, per la Federació catalana de grups de suport. Totes les nostres activitats són gratuïtes i obertes

diumenge, 25 de març del 2012

Mostra d'entitats 2012: Fira d'intercanvi de material infantil dissabte 31/3


Com en anys anteriors, estarem presents amb una parada a la Mostra d'entitats i músiques de Vic. Aquest any se celebrarà el dissabte 31 de març, paral·lelament al Mercat del Ram, al Passeig de Pep Ventura, a partir de les 10 del matí i fins a les 8 del vespre. Estarem al costat de l'associació Espai familiar La Caseta, amb la que també compartim l'espai de reunió a l'ETC.
També organitzem de nou una Fira d'intercanvi de material per a nens de 0 a 6 anys. Com l'any passat, serà benvinguda la roba, les joguines, els llibres, el material de puericultura, estris relacionats amb la lactància i l'alimentació complementària, portanadons...
Us expliquem les característiques de l'intercanvi:
-S'admet tot el material relacionat amb nens de 0 a 6 anys abans esmentat sempre que estigui en bon estat
-Per a tenir dret a participar en l'intercanvi cal pagar 1 euro que anirà destinat a mantenir les activitats de l'associació. 
-Podreu endur-vos qualsevol article que necessiteu d'entre els que hauran dut la resta de famílies. No cal que sigui del mateix tipus que heu portat (podeu dur roba i emportar-vos contes, per exemple)

-Només poden intercanviar els majors d'edat, o bé els menors acompanyats d'un adult
Com que el dia i l'hora habituals de reunió se solapen amb la Mostra, atendrem a la parada els dubtes de qualsevol mare que ens ho demani.

Us esperem a la Mostra el proper dissabte!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada