Logo

Logo
Som un grup de suport "de mare a mare" amb assessores voluntàries i formades, amb actualització contínua, per la Federació catalana de grups de suport. Totes les nostres activitats són gratuïtes i obertes

dilluns, 5 de març del 2012

Treballar i alletar: xerrada amb motiu del dia de la dona

(il·lustració del llibre "Donant pit de l'A a la Z" d'Anna Obiols i Subi, de l'editorial Obstare)



Benvolgudes,



eperem que vingueu el proper dissabte 10 de març, a les 11 del matí, a la xerrada "Treballar i alletar",sobre Lactància i feina, que farem a Mares de llet amb motiu del dia de la dona. Com sempre, serà a l'Espai de Teatre i Cinema de Vic, al Passeig de la Generalitat número 46.

Parlarem sobre les dificultats que podem trobar-nos al moment d'haver-nos d'incorporar de nou a la feina segons el moment en què ho haguem de fer, sobre les pors que sorgeixen més sovint, les maneres de mantenir la lactància segons les característiques de cada família, etcètera.

En acabat, passarem a compartir casos pràctics. Per això volem convidar a totes les mares que han passat pel grup, i que ja han viscut aquest moment, a que vinguin a explicar-nos la seva experiència. El grup de suport funcionarà també amb normalitat per a totes aquelles mares que necessitin fer consultes.

Tothom hi serà benvingut. Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada