Logo

Logo
Som un grup de suport "de mare a mare" amb assessores voluntàries i formades, amb actualització contínua, per la Federació catalana de grups de suport. Totes les nostres activitats són gratuïtes i obertes

dimarts, 2 d’octubre del 2012

Setmana Mundial de la Lactància Materna: dissabte 6 d'octubre a la Plaça de Vic

Al nostre país la Setmana Mundial de la Lactància Materna se celebra el primer cap de setmana d'octubre (de l'1 al 7). Aquest any s'ha triat el lema "Comprenent el passat. Planificant el futur" i a Mares de llet vam decidir de fer un repàs del nostre passat i present amb la lactància; per això hem preparat una petita exposició amb el títol "Records de lactància".
Dissabte 6 d'octubre al matí ens trobareu a la Plaça de Vic. Podreu veure els records que les mares han volgut compartir en forma d'imatges, dibuixos, poemes, etc.
Aprofitarem aquesta celebració per a mostrar-vos el material que a partir de la setmana vinent tindrem a disposició dels nens que passin pel grup de suport. Seran exemplars dels contes guanyadors de les diferents edicions del Concurs de contes de lactància i criança de la Federació Catalana de grups de suport, i nines lactants com les que farem al proper taller del grup.
Dissabte, doncs, us esperem a Plaça!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada