Logo

Logo
Som un grup de suport "de mare a mare" amb assessores voluntàries i formades, amb actualització contínua, per la Federació catalana de grups de suport. Totes les nostres activitats són gratuïtes i obertes

dijous, 4 d’octubre del 2012

SMLM: Ràdio Taradell i El 9TV




Us fem saber que demà divendres 5 d'octubre ens han convidat al programa L'hora del Xumet de Ràdio Taradell (106.7 FM http://radiotaradell.net/index2.php?p=programacio&wd=5#). Ens podreu escoltar a partir de les 19h parlant sobre la Setmana Mundial de la Lactància Materna.
També demà al vespre, a les 20h, estarem convidades a l'espai La Terrassa del 9TV (http://www.el9nou.cat/el9tv_o_0), parlant d'aquest mateix tema.
A tots dos espais farem difusió de l'activitat d'aquest dissabte dia 6 d'octubre al matí. Us recordem que serem a la Plaça de Vic, en el mateix horari del mercat, per exposar les fotografies i els texts que ens heu enviat. A més, hi haurà un petit espai infantil amb els contes i les nines de lactància que a partir de la setmana que ve seran a Mares de llet i La caseta, a l'ETC, a disposició de tots els nens i nenes que ens visitin.
Així doncs, ens veurem dissabte a la Plaça.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada